pa ne znam sto da ti kazem..ja nisam ukinula jer je oko 4,5 ujutro moram nadojiti ali sam dosta smanjila od 6. do 8. mjeseca..prije je bilo skoro cjelonocno sisanje..
prije svega je dobro najedem preko dana..pred vecer joj napravim obavezno mlijecnu kasicu jer ako je samo nadojim za sat i pol je budna..dakle smaze mlijecnu kasicu i nakon toga je jos malo na cici..spava na trbuhu (do 5. mjeseca je nisam stavljala zbog straha od sids sindroma a jedino joj tako pase) pa se puno manje trza..a onda je cesto ako se probudi ne dojim nego je nosim na nacin da visi potrbuske na mojim rukama..tipa glava i trbuh su joj na podlaktici, s drugom rukom je isto pridrzavam i ljuljuskam, radim cucnjice, njisem dok ne cujem uzdah :D to je znak da je zaspala i onda polako polgnem na trbuh, nekad se trzne pa treba ispocetka i tako ili tapsam po peleni dok opet ne zaspe..uglavnom procedura ali bar mi je puno bolje nego prije, do prije 2-3 mj. sam morala bili u krevetu tocno u 8 s njom prikopcanom pa bi cijelu noc spavala ukocena..nije bilo sanse da pogledam film s muzem ili slicno..s druge strane kako je veca i ima vecu kilazu nije ju fora ni ljuljati cijelu noc..ja bi voljela znati za one primjere koji nauce bebe da zaspu same u kindacu kad ih polegnu..kod nas nista bez aerobika :/