Prosli tjedan sam u ocaju pokusala neku svoju metodu uspavljivanja: rezultat je bio dosta cviljenja, zapomaganja i mijaukanja te 2 prospavane noci (jedna s 1 i druga s 2 budjenja).
Uglavnom, pokusala sam se rijesiti imidza 'dude varalice' i nakon sto pocica, ne dati da 'trosi' cicu da bi se uspavala vec je uspavati u kreveticu. Prva noc je bila najgora jer je pruzala otpor skoro 1h, ali je prospavala noc samo s jednim budjenjem. Druge veceri je zaspala cim joj je glavica dotaknula madrac, nije pisnula (!), a budila se 2x tijekom noci, no sljedece noci bile su lose, unatoc istoj rutini.
Jucer ju je pokusao uspavati mm i moram priznati da njemu pruza puno manji otpor, gotovo nikakav - skoro mu je zaspala, ali jadnik je bio kraj krevetica valjda sat vremena, a imao je posla, pa sam na kraju ipak uletjela s cicom, sto cu. Ali noc je, zacudjujuce, bila ok, s 2 budjenja, mislim da su tome kumovala i dva solidna dnevna spavanja jucer, a ne 3x20min kao inace...
Sad se spremam za No-cry metodu, cini mi se da bi to moglo upaliti kod nas...
Uglavnom, cini mi se da je dobitna kombinacija: produljena dnevna spavanja + uspavljivanje od strane nekoga tko nema 'tetrapak', tj. cicu jer njoj nikako nije jasno zasto ne dam cicu, a stojim tamo kraj nje sireci miris mlijeka posvuda...