-
ja uopce nikad nisam spomenula lino ni ista slicno..dapace, moja beba jos nije ni probala nista s glutenom a puno knjiga dohrane ti savjetuju poceti s rizinim pahuljicama jer je jako mala mogucnost alergije...kupujem ***** rizine pahuljice i rade se ili s vodom ili s izdojenim mlijekom ili s ad-om..kako tko moze..
dalje..da je moja situacija bila slicna tvojoj i da je moja cura spavala po 5,6 sati u komadu blizu cice ne bi se uopce bunila na takvu vrstu uspavljivanja niti bi mi bilo iscrpljujuce..moja beba je iskljucivo spavala prikopcana na cicu cijelu noc vecinom ne cicajuci ali nek se nadje
i uopce se ne osjecam lose sto mi to nije bilo prihvatljivo nakon njenog 6. mjes...pa zasluzujem i ja se malo odmoriti..to ne znaci da sam losa mama i da ne zelim dojiti svoju bebu..dapace, dojim je i dalje na nacin koji je zdraviji za mene i za nju jer se i njoj treba odmarati probava..
cim se pocne dohrana preporucuje se nudjenje vode bebi sto ja recimo imam srece da moja beba hoce pa dosad nisam davala caj ai evo recimo od moje prijateljice mali nece pa mu da caj za laku noc i pokusava ga nauciti da prihvati vodu..nisu sve price iste i ne moze se usporedjivati..ja totalno shvacam mame koje su nakon mjeseci budjenja svakih sat i pol umorne i naravno da bi im bilo lakse da i one malo odspavaju i odmore se..ne cini nas nespavanje dobrim mamama..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma