-
Bok Maya_78 evo i mene sa malim atopičarom. I ja se pitam koliko je to normalno. Stavim je spavati oko 8 i po i zaspi odmah, bez nošenja bez ičega. Često se probudi za oko pola sata, pa opet za 20 min, ali ja uskočim sa tapšanjem i smiri se. Ali poslije 23, kada i mi dođemo u krevet (ha ha ha, lažem obično dođem već u 22 jer sam krepana), krene... Mahnito lupanje nogicama u podlogu i u rešetke kreveta, češanje u podlogu, vrtenje na sve strane, ako krene i rukicama na lice ili izbaci dudu i plače ili ako je dudu već eliminirala plače jer se lupa rukama po licu. Onda je uzmem ukrevet i pokušavam smiriti, ali nema šanse ona je u stanju cjelu noć lupati nogama u sve oko sebe, čak i dok spava ili u polusnu. Ako je nosim i ljuljuškam smiri se, ali čim je vratim u krevet (bilo koji) odmah se sve nastavlja.
Prije sam si govorila da je to jer je svrbi dermatitis na nogama, ali sada su joj nogice OK. Onda su bili zubići, sad su joj prva dva donja izašla. Ali počinjem brinuti, da li je stvarno moguće da tako jako lupa nogama?
Da li još koja mama ima iskustvo da tako lupaju nogama, i što su vam rekli?
Inače, ona i po danu dosta lupa sa tim nogicama na sve strane. Da li da brinem ili je to jednostavno tako?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma