Isto je bilo kod nas, ja sam mjesecima samo visila kraj nje k'o zombi, obavljajuci samo najnuznije radnje i pazeci da se ne osakati, nikakvo kvalitetnije provodjenje vremena nije bilo moguce. A jos smo bili i vjezbaci pa nam je i to oduzimalo energiju...zeljka231 prvotno napisa
N. sad svima bolje zaspi nego meni jer kad je ja uspavljujem, valjda se jos uvijek pomalo nada cici - drugima zaspi bez pola frke. A N. je definitivno bila neispavana, nije cendravo dijete po prirodi, ali po njoj se vidjelo da je umorna - stalno bi se cupkala po kosi, natezala si uho, oci vjecno crvene... Ona je u jednom duljem periodu toliko malo spavala da sam se pocela bojati za njeno neurolosko zdravlje - sva ziva bica trebaju dovoljno sna, u snu se odmaramo, obnavljaju se stanice, rastemo, a djeca osobito...zeljka231 prvotno napisa
E, tako sam i ja cekala da se to rijesi samo od sebe pa nisam docekala. I prije sam pokusavala provesti ovu metodu, ali nakon pocetnih dobrih rezultata, naivno sam pomislila da je sad sve rijeseno i da se mozemo vratiti cici jer sam bila toliko umorna da mi je bilo najlakse izvaliti se, pristekati je i cekati da 'odrveni' - normalno, prvih par dana je to sljakalo, a onda sve po starom.zeljka231 prvotno napisa
Ne ide nikakva metoda dok covjek jednostavno ne dodje pred zid i ne kaze 'ovako vise ne ide, zrtvovat cu tjedan-dva-tri i ustrajati, da bi poslije bilo bolje'.
Ali, nije lako doci ni do te spoznaje...
Sad kad se pogledam, vidim koliko me zadnja godina postarala - sva sam se osusila, kosa mi je ispala, naborala sam se, koncentracija mi je nula, uzasno zaboravljam, koma, a nije ni cudno jer valjda cijelu tu godinu nisam dosla do REM faze (ili koja je ono vec faza dubokog sna), to je sve bilo dremuckanje od par isprekidanih nocnih sati.
Da mi je ova pamet i oni dani, sve bih napravila drugacije...

Odgovori s citatom