Borka potpisujem te jer znam jedan takav primjer koji se dogodio isto u 3 dana. Mama je iselila iz sobe a tata je tri dana uspavljivao dijete gotovo po istom rasporedu kao po tvom. I uspjelo im je. Spavao je nakon toga po cijele noći osim kad su ga mučili zubići. Moja K. isto spava na refule od rođenja i ja sam mrtva umorna.MM i ja probali smo ovu tehniku ali JA sam izdržala samo jednu noć. Bilo mi je žao čuti ju kako plače i njega kako ne može spavatiA da sam bila maaaaaaalo hrabrija možda bi svi uspjeli. Ma meni je stalno u glavi kako je još mala,kako brzo rastu,kako možda fakat treba siku,kako ću brzo na posao pa da iskoristi još roditljski kak spada u povezivanju sa bebom
![]()
Mislim da bi stručnjaci rekli kako još nisam spremna. Suma sumarum tvoja metoda pali,znam ih još :D [/b]

A da sam bila maaaaaaalo hrabrija možda bi svi uspjeli. Ma meni je stalno u glavi kako je još mala,kako brzo rastu,kako možda fakat treba siku,kako ću brzo na posao pa da iskoristi još roditljski kak spada u povezivanju sa bebom
Odgovori s citatom