drage mame nespavačice, ne bi vam željela soliti pamet, ali mislim da bi trebale pokušati odspavati popodne ili kad god.
kad je moja prva beba bila stara oko 2 godine budio se 10-20 puta po noći da bi si malo pocicao. i to je išlo od zla na gore kako je bio stariji i kako sam ja bila više na poslu.
i tako idem ja jedan dan s posla, stanem u gužvi jer su asfaltirali, stavim glavu na volan i zaspem. u međuvremennu, kolona je krenula, meni su trubili, ali se ja nisam probudila. ljuljali su mi auto i opet se nisam probudila. nazvali su policiju, policija je nazvala vatrogasce. došla je neka starija žena i zaključila da sam ja ipak živa , pa me kroz malo otvoren prozor gađala s bombonima i sitnicama iz svoje torbe. onda sam se probudila, nasreću prije vatrogasaca, ali sam bila preumorna da bi mogla govoriti ili bilo što drugo.
nadam se da ću s novom bebom biti sretnija i da ću preživjeti. ona sad spava po 6,7 sati po noći ( a tako je i prav -u početku anđeo, a kasnije veliki nacicator) i sva sam preodmorna.