Citiraj argentina prvotno napisa Vidi poruku
i moj se micek isto tako, dosta trza, nemiran je i to ga budi, ne moze se umiriti.
mali je da spava na trbuhu (iako ga nekad stavimo pa se me moze trzati) i tad najbolje spava
a druga stavr je u tome sto nema dudu varalicu, a treba mu utjeha, no ne moze biti non stop na cici...
i tako.... mi prezivljavamo, imamo dobrih dana i noci ali bome imamo i krize...kad sam ja toliko umorna i ne mogu vise
I kod nas je tako... iako, taj nemir i stenjanje se smanjilo zadnjih dva tjedna (sada ima 3,5). Sad stenje i bacaka se (kao da se ne može probuditi, kao da ne može izaći iz sna) pred samo jutro oko 6h. Meni najgore kad je oko 2-3h, onda jedva držim glavu, nekad znam MM zvati da pazi da ne zaspem... Jedem sladoled, pijem vode, prošećem, sve samo da se razbudim...

Citiraj argentina prvotno napisa Vidi poruku
moj micek isto spava s nama, ali mi smo jos uvijek na smjene...
kad je jedan s malim, drugi neometano spava u drugoj sobi da se odmori kako spada.
maleni najbolje pajki sa mnom i sa sisom u ustima.
znam da cu poslije imati problema kako ga odvici od toga, ali svi pokusaji da spava sam u kinderbetu nisu bili uspjesni, samo bi se rascendrao i onda ga se ne bi moglo smiriti- ni na sisi
Sve potpisujem i kod nas isto. Spavam s malim, a MM u drugoj sobi. Nekad, kad je znalo bit jako, a ja premorena, znala sam otići u dnevnu, a MM ostane s njim spavati pa me zove kad treba papati. Bar tih dva sata između podoja da se naspavam. No, hvala Bogu, to je sad iza nas... Meni je lijepo da skupa spavamo, da smo si blizu. Kad sam znala odlaziti u dnevnu sobu užasno mi je falio. Žao mi jedino da nemamo veći krevet pa da svi troje komotno stanemo.

A kinderbet? Služi za odlaganje stvari, ne sjećam se da li je uopće prespavao tamo ikada...