UF SAD MI JE LAKSE!!!!
nocas sam histerizirala kako da imam ikakvu rutinu kad on nece zapat. kakve mi koristi i od rutine ako nakon toga 2 sata moramo setat pjevat cicat pa u krug. a stalno vidim neke komentare zena kako im te sve bebe spavaju....ko bebe! hvala vam zene sta ste iskrene, sad znam da nemam jedina probleme (ma nisam ni mislila ali lakse je kad vidis) i da zapravo moj mali zec spava prilicno dobro...samo nepredvidljivo, i nema sanse da zaspe polubudan u kreveticu. ma koliko pokusavali. dva dana je uspilo, onako na rukama, pa polubudan u krevetic ili kod mene pa fino spava. al nakon toga nema sanse. no kad jednom zaspe spava ok. po par sati...
po danu HOCE sam zaspat, ali zato jer ga stavim na stomak, jedva cekam da bude veci pa da se usudim stavit ga na stomak i po noci, sad ima tek 8 tjedana, ne usudjujem se, iako ga gledam po danu, nikad nije "zaronio" glavom.

grlim vas sad mi je lakse, samo da znam da ne radim nesto posve pogresno...

u koliko stavljate djecu navece u krevetic? ili krevet, gdje vec spavaju? posto je moj budan drzim ga s nama, na sebi, i dok malo pogledamo TV, izludt cu ako od 8 do ponoc budemo u sobi solo uspavljujemo se ovako krenemo u sobu oko 10-11, pa do ponoc spavamo. UGLAVNOM.