Citiraj Aiko prvotno napisa Vidi poruku
Nego, htjela sam nešto pitati što se događa s bebicama koje su isključivo na cici i onda nakon 6 mjeseci krenu s pravom papicom... što se dogodi s bebicama? Jel moguće da se najedu te hrane pa se ne bude (toliko) po noći za cicu? Da li kad krenu s pravom hranom smanje broj noćnih podoja? Mene samo zanima da li se kad napuni šest mjeseci pa nadalje mogu nadati malo dužem spavanju bar što se tiče cicanja? Sori ako ste već o tome, čitala sam, ali ne baš sve pa mi je možda promaklo... Mi se i dalje budimo svaka dva sata po noći... Dajte mi nadu!
Eeee, svi se mi tome nadamo, ali... Evo da prijavim ovdje svog nespavača: 10.5 mjeseci, spava pored mene, bezbrojna noćna buđenja, meškoljenja, bacakanja, vrpoljenja...samo zijeva i traži ustima ciku. Kad ju pronađe, povuče 2-3 puta i kraj, onda opet vrpoljenje, bacakanje i tako kroz noć... Da mi dozvoli da spavam po 2h u komadu bila bih sretna... Rješenje problema ne vidim. Nadam se da ću imati snage izdržati ovakav ritam nespavanja još koju godinu i pri tom ostati koliko-toliko normalna...