Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
možda i hoće na prvu, ali nakon par sati opet dođe i zavuče se kod nas.
pa nije došlo bezveze, osjećalo je neku nelagodu. nije vrag da bi ga ti stjerala?
ja ne mogu potjerati dijete koje me treba.
mogu eventualno otići s njim u njegov krevet, da "shvati" da treba spavati u svojoj sobi, a koja je razlika za mene ležati u dvoje na 90 širine?
osim toga, baš to što nije MORALA spavati sama, učinilo je da je totalno bezbolno prešla, ne u drugi krevet nego u drugu sobu.
dođe i sada, doduše rijetko, ali primimo ju. nije super komotno, ali nakon takve večeri je nema tjednima.
kada sasvim prestane dolaziti, ja ću biti mirna jer ću znati da je i ona mirna.
užasna bi mi bila spoznaja da odbijam nekoga tko me treba.
ne bi ga istjerala nego bi lijepo skupa otisli zajedno u njegovu sobu i stavila bi ga u krevet...malo bi sjela sa njim, popricala i pustila ga da zaspi.... ne ne bi dozvolila da spava samnom i muzem...mi moramo imati svoj san isto kao sto dijete mora imati svoj....moje bebe od pocetka su u svojoj sobi u svojim kinderbetima...nikada ne spavaju sa nama...katkad ih pustim da zaspu u nasoj spavacoj sobi..odskrinem im vrata da im nije totalni mrak iako mm kaze da nema potrebe i dijete zaspi , nakon toga ide u svoj kinderbet i tamo spava cijelu noc