zar vas nije strah da ne poklopite bebicu dok spava s vama u krevetu?? ja se toga uzasno bojimpredjutro sam ga pustala da nakon podoja ostane spavati kraj mene ali ja tad uopce nebih spavala ako bih malo i zakunjala probudila bih se strasno ukocena jer jednom rukom ga obgrlim da ga slucajno mm ne gurne ili stane na njega a ja ka kip stojim i onda kad bih se digla sve me kosti su me bolile ukocena budem pola dana ma uglavnom grozno ,pustila bi ga samo zato sta budem premorena od cijele noci i nemam snage za jos jedno uspavljivanje,,jednom sam skoro na njega stala
samo sam se htjela okrenit na drugu stranu i kad sam vidila u polusnu te male okice kako me gledaju zbunjeno srce mi je skoro puklo popola
sta da se nisam trgnila sta bi se dogodilo nebih si to nikad oprostila tu ljenost sta ga nisam nahranila malo pomazila uspavala i vratila u njegov krevet,nisam za to spavanje beba u krevetu s roditeljima,,,, mislim da je to normalno krevetici nebi ni postojali mislim da se tako ide linijom manjeg otpora i da vam je tako jednostavnije ,,,,,

predjutro sam ga pustala da nakon podoja ostane spavati kraj mene ali ja tad uopce nebih spavala ako bih malo i zakunjala probudila bih se strasno ukocena jer jednom rukom ga obgrlim da ga slucajno mm ne gurne ili stane na njega a ja ka kip stojim i onda kad bih se digla sve me kosti su me bolile ukocena budem pola dana ma uglavnom grozno ,pustila bi ga samo zato sta budem premorena od cijele noci i nemam snage za jos jedno uspavljivanje,,jednom sam skoro na njega stala
samo sam se htjela okrenit na drugu stranu i kad sam vidila u polusnu te male okice kako me gledaju zbunjeno srce mi je skoro puklo popola
sta da se nisam trgnila sta bi se dogodilo nebih si to nikad oprostila tu ljenost sta ga nisam nahranila malo pomazila uspavala i vratila u njegov krevet,nisam za to spavanje beba u krevetu s roditeljima,,,, mislim da je to normalno krevetici nebi ni postojali mislim da se tako ide linijom manjeg otpora i da vam je tako jednostavnije ,,,,,
Odgovori s citatom
.