Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nisam čitala svih deset stranica, ali mislim da ispravno činim kada moja troipolgodišnja curka spava od prvog dana samnom u krevetu.
    Ima svoju sobu i uvjete da se odvoji, od šest mjeseci starosti se uopće noću ne budi, ali ovako ju noću imam pod okom, često ju pokrivam, kada je bolesna osluškujem joj disanje i postavljam ju u položaje u kojima može lakše disati, ona mirnije spava, a bome i ja.
    Prije kada ljudi nisu živjeli u urbanim i modernim uvjetima (osim vlastelina itd) svi su spavali zajedno u jednoj postelji, nije bilo centralnog i današnje komocije i to je bilo normalno. Životinje također spavaju uz svoju majku dok se ne osamostale (no, ja ipak ne mislim toliko dugo ) Samostalno spavanje je također prirodna faza u razvoju kao i kontroliranje nužde, prestanak sisanja... najidealnije bi bilo da ništa od toga ne moramo forsirati, već samo podržati kada dijete samo za to pokaže potrebu. Druga je priča kada nas životne prilike natjeraju da moramo činiti drugačije, a to bi onda bila i druga tema.
    Posljednje uređivanje od marijanada : 08.12.2010. at 16:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •