Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moje prekrasno djete, par postova prije od drugih nazvano teroristom, noćima ne spava. Prije dva tjedna je imao trodnevnu groznicu,a sad su mu izbila dva zubića. Po noći ne skupim ni 3 sata spavanja.Mm je danas rekao da sam se počela gubiti. Sve bi to nekak izgurala da nemam ribicu od dvije godine koja isto hoće svoju mamu. K je dojena beba,sad sa 4 mj ima 8 kg,super napreduje ali ja ne znam kaj mu je?! Budi se, urla, izvija..ne pali nošenje, cicanje, pjavanje ni skakanje. Preko dana normalno odspava,znači tri puta po sat vremena. Nakon svih stranica iščitanih ne znam što da napravim.

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav svima, dugo vas pratim, naročito teme o spavanju/nespavanju.

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Budi se, urla, izvija..ne pali nošenje, cicanje, pjavanje ni skakanje. Preko dana normalno odspava,znači tri puta po sat vremena. Nakon svih stranica iščitanih ne znam što da napravim.
    Ovako je i kod nas. Imam osjećaj da ona nije budna, nego da plače u snu. Ponekad se smiri mazenjem po glavi i prijivanje uz mene, ponekad duda, ponekad nosanje, ponekad ništa. Mislim da ti napadaji noćnog plača idu ruku pod ruku uz razvoj jer je ima faze kada dobro spava i faze kada svako toliko plače.

Zadnja dva tjedna smo u lošoj fazi jer je upravo savladala posjedanje i kreće puzanje...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Moje prekrasno djete, par postova prije od drugih nazvano teroristom, noćima ne spava. Prije dva tjedna je imao trodnevnu groznicu,a sad su mu izbila dva zubića. Po noći ne skupim ni 3 sata spavanja.Mm je danas rekao da sam se počela gubiti. Sve bi to nekak izgurala da nemam ribicu od dvije godine koja isto hoće svoju mamu. K je dojena beba,sad sa 4 mj ima 8 kg,super napreduje ali ja ne znam kaj mu je?! Budi se, urla, izvija..ne pali nošenje, cicanje, pjavanje ni skakanje. Preko dana normalno odspava,znači tri puta po sat vremena. Nakon svih stranica iščitanih ne znam što da napravim.
    evo sad cu ti dati savjet pa me ti popljuj koliko god hoces....od 16 h nemoj mu dati da spava..igraj se sa djetetom...plesite...pjevajte ...zveckaj sa zveckama....u 20 sati ga nahrani i vidjeti ces kako ce ti odspavati....ja sam isto imala problema sa svojim malcima ...slusajuci savjete ljudi oko mene i mog pedijatra me nije dovelo nigdje....svi su rekli ..pa pusti djecu spavati a to sto su onda meni lupali po glavi do 22 - 23 h na vecer ..sto smo svi bili vec na rubu snaga...mm koma...starci koma ...to nikome nista...onda sam ja okrenula plocu i jedostavno tako...od 16 sata nije bilo spavanja....sad mi spavaju u komadu cijelu noc...12 h bez ikakvog problema...eh da stari su 4 i pol mjeseca i sad sami ne spavaju od 16 popodne....prek dana otpile jos kakvih 3 sata ukupno a onda spavaju po noci..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •