Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a da ga probas preko dana drzati budnog? bar to jedno spavanje od sata mu probaj ukrast
    nemam pametniji savjet ......... moj brat kad je bio beba nije spavao 7 mjeseci po noci ,,,jednostavno ima takvih beba nespavalica .........mogu zamislit kako ti je zbog curke starije

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Moje prekrasno djete, par postova prije od drugih nazvano teroristom, noćima ne spava. Prije dva tjedna je imao trodnevnu groznicu,a sad su mu izbila dva zubića. Po noći ne skupim ni 3 sata spavanja.Mm je danas rekao da sam se počela gubiti. Sve bi to nekak izgurala da nemam ribicu od dvije godine koja isto hoće svoju mamu. K je dojena beba,sad sa 4 mj ima 8 kg,super napreduje ali ja ne znam kaj mu je?! Budi se, urla, izvija..ne pali nošenje, cicanje, pjavanje ni skakanje. Preko dana normalno odspava,znači tri puta po sat vremena. Nakon svih stranica iščitanih ne znam što da napravim.

Citiraj marjetarino prvotno napisa Vidi poruku
    a da ga probas preko dana drzati budnog? bar to jedno spavanje od sata mu probaj ukrast
    nemam pametniji savjet ......... moj brat kad je bio beba nije spavao 7 mjeseci po noci ,,,jednostavno ima takvih beba nespavalica .........mogu zamislit kako ti je zbog curke starije
    Ja bih predložila suprotno, da mu probaš poboljšati kvalitetan san po danu. Kod mog starijeg je tako bilo, kad bi dobro spavao po danu i noći bi bile bolje, inače je preumoran da padne u onaj pravi, duboki san. Evo jedna stara, dobra tema o spavanju: no cry to sleep. Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •