Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    uglavnom, ako ne nađete neki prihvatljiv način uspavljivanja, utješno je to što će proći, i naspavat ćete se

ima nade, ima

sad kad gledam, već je 15 mjeseci iza nas. nadam se da smo blizu polovice.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nije me dugo bilo ovdje i sad sam se totalno usokirala koliko je tema 'narasla' otkako sam je postavila.
    Mali flashback iz ove sadašnje perspektive: nakon svih mogućih i nemogucih metoda, spavanje se rapidno popravilo kad smo se s 19 mj. otarasili cice. Očekivala sam da će biti tako, to je postala samo jedna navika koja je smetala i njoj i meni, a nikako smoci hrabrosti da se otkacimo, sve je prošlo glatko i bezbolno i doslovce 3. noc nakon prestanka cicanja je spavala, a ja sam mislila da sam umrla i stigla u raj Nije bas da svaku noc prespava bez budjenja, ima tu jos prostora za napredak, imali smo i groznu epizodu pavor nocturnusa, ali ovo sad je fantazija prema onome nekad.
    I danas sam prilično tuzna kad se sjetim tog perioda jer njena prva godina ostala mi je u groznom sjećanju zbog tog nespavanja, i kad pomislim na to razdoblje, sjetim se samo te uzasne iscrpljenosti i osjećaja nemoci i bijesa zbog činjenice da umjesto da uzivas u i sa djetetom, razmisljas kako da se bacis kroz prozor jer već haluciniras od umora... Držite se i izdrzite, bit će bolje, samo treba proći vrijeme...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •