Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Aiko prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se do ponoći probudim najmanje dva puta, a to je tek početak noći... Ne mogu ne pomisliti kako je divno onima na umjetnom mlijeku što se spavanja tiče, bar su svi odmorni i naspavani... A ja se borim s grižnjom savjesti zbog tog što želim prestati dojiti, sin mi se bori s ozbiljnom ovisnosti o cici, kronično sam neispavana i umorna... i ne vidim tome kraja! Buđenje samo dva put noću mi je SAN! S drugim bih djetetom sigurno drukčije.
    Aiko, nemoj tako razmišljati
    Svom djetetu daješ najbolje što možeš, sigurno ti nitko nikada nije rekao da je roditeljstvo - majčinstvo lako. Proći će i ti dani.

Evo, u duhu toga:
    Jučer M. i ja idemo na pijac i pored nas u busu sjedne starija žena pa počne, sama od sebe (ja sam inače mamac za takve, kao da mi na čelu piše, ispričajte mi svoju životnu priču...)
    E, najbolje je kada su mali. I majci i djetetu. Koliko god vam je teško, znate da je uz vas, vi ste sve što mu treba, a majka je sigurna, zna da je dijete uz nju, da ga ona pazi... A kad odraste, onda počinju pitanja, gdje je, kada će doći kući, zašto se ne javlja na mobitel, da mu se nije što dogodilo. Uživajte u ovim trenucima...
    Inače, žena je majka jedne naše poznate glumice. Istina, malo je depresivna, ali baš poslije razmišljam, u pravu je. KOliko god da nam je teško, dijete plače, znamo da smo upravo mi te koje ga znaju smiriti. Bilo sikom, nošenjem, tepanjem, igrom - pa makar i u koje doba noći (boobamaro, ne znam koliki tije sinčić, ali ako je sada počeo puzati ili hodati... onda vjerojatno sve to proživljava i noću)

Moja sera pera unazad tjedan dana popodne zna SAMA odspavati po sat i pol dva (istina, sad meni taj san fali jer po noći i dalje vilujem), a noću joj prvi san traje i po 4 sata (već se jučer i noćas pokvarila, ali dobro...), istina, nakon toga se razbudi pa teže zaspe, ali dobro, izdržimo.

Cure, držite se
    Posljednje uređivanje od SikaPika : 10.04.2011. at 03:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •