slavonka2 prvotno napisa
Spava u jaslicama cca 1-1,30 h. Nekada kažu tete i manje jer zadnji zaspe, ali nikada duže. Ide spavati oko 20.30-21 h jer ne može više izdržati. Imali smo period kada samo ga stavljali spavati u 22 h, ali nije se ništa promjenilo. Samo je teže zaspao i budio se u 6 h ujutro, a bio je još manji nego sada. Po danu je tek oko 9 mj počeo spavati duže od 30 min u komadu. Do tada je to bilo 10-20 min puno puta u danu. Pokušala sam da spava u svom krevetiću, tamo di kuham, pored televizora u dnevnom, u šetnji u mei tai-u, u kolicima... ništa nije pomagalo. Sada se to malo kao sredilo, ali noćno je koma. Spasimo se jedino ako idemo spavati kada i on, ali onda trpi pospremanje, roba koja stoji i čeka pranje i peglanje. Priuštimo si preko tjedna urnebes u stanu a idemo spavati, a vikendom spremamo stan, jer oboje radimo. Slomljeni smo od nespavanja i rada, a kada dođemo doma ne znamo što bi prije. Ja uspijem malo napraviti kada njih dvoje odu igrati se... Ali dok skuham za sutra i završim ručak za danas, dok jedemo i malo oko suđa već je 20 h (ja radim do 17h, pa dok dođem kući...) i već kreće ritual oko spremanja na spavanje.