-
moja situacija nije ni približno, ni do gležnja situaciji Slavonke2, kod nas sika rješava sve
no, još uvijek se budi, istina, sad prođe i po četiri sata ne buđenja, ali s tim nikada ne možeš računati
pa se dogodi da stavim kolač u rernu, a ona se budi pa MM dođe i pita da li da izvadi, a u rerni biskvit kojeg treba i srolati...
uh, kako budem ljuta (a radi se samo o poslu, ne o nespavanju), i derem se i sikćem... istina, rijetko jer takve poslove (poput kolača i sl.) pokušavam napraviti uz nju (neki dan mi je zeznula zimnicu, sva sreća pa se radilo o tek dvije teglice)
i što je, ne znam ni sama, najgore ili najbolje, zbog toga sam poremetila svoj san pa već mjesecima idem spavati u najranije 3 sata, a kao što možete vidjeti, sada je već deset do 6, a ja sam još budna jer danju jednostavno nemam vremena za sebe - popodne odspava najviše sat i pol, a uglavnom 45 minuta i onda moram leći pokraj nje da nastavi - za to vrijeme tek stignem oprati suđe od ručka, pospremiti igračke i baš kad sjednem i uzmem nešto čitati, evo je
zato sad spavam skupa s njom ujutro do 9, pola 10 (jer osjeti čim se maknem), popodne i kod večernjeg uspavljivanja znam zaspati (noćas sam spavala od pola 1 do pola 3)
mogu si to priuštiti jer ne radim, nisam živčana preko dana jer mi ni inače ne treba puno sna, jedino pati moja kilaža - previše budnosti traži i energiju, a najlakše je trpati se noću dok sjediš za kompom ili dok MM i ja gledamo kakav film...
užas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma