Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    boobamara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

SikaPika razumijem te u potpunosti

I kod nas je cica još uvijek, hvala dragom Bogu (živjela cica!), u većini slučajeva dovoljna da se ipak ušuškamo dalje...ali isto tako moj malac se sa skoro 17mj. budi i dalje cijelu noć odnosno hoće cicu konstantno, o 4 sata u komadu mogu samo sanjati, a da bude još "izazovnije" (da ne kažem gore) cica ne smije ni mrdnut pa jedva i na wc...
    tako da film, hm što je to?!
    ja niti ne uspijem kolač u rernu stavit, niti za noćnog, a nažalost niti za dnevnog spavanja jer cica se zove stalnooooo...teško mi je i kuhati i bilo što osnovno napraviti jer se ne mogu osloniti niti na koje spavanje...pitam se samo kako bi bilo da imam drugog starijeg klinca koji bi isto trebao mamu, uspavljivanje i redoviti obrok..svaka vam čast mame s više djece

a evo da stvar bude još gora ja moram posao još i doma nositi pa "kad ti dijete zaspi" odraditi još poprilično sati posla, a naravno da je problem kad ti dijete ne zaspi i spava do jutra ko beba..taj dio s poslom koji je redovita priča nažalost, me najviše frustrira i ne znam kako se s time nositi jer ne želim svoje dijete podleći nehumanim "metodama spavanja cijelu noć" samo zato da bi nekakav pohlepni poslodavac mogao me iscijediti i koji sat noću jer 8-10 sati na poslu isto nije dovoljno...pretužna sam, a 'pomalo' i preumorna pak za taj dio.........

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj boobamara prvotno napisa Vidi poruku
    pitam se samo kako bi bilo da imam drugog starijeg klinca koji bi isto trebao mamu, uspavljivanje i redoviti obrok..svaka vam čast mame s više djece
    Ovo i ja cesto pomislim, a mislim da je odgovor da kad bismo imale jos jednog klinca ovaj bi bio prinudjen na manje paznje, hteo ne hteo morao bi se prilagoditi. A i mi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •