SikaPika razumijem te u potpunosti
I kod nas je cica još uvijek, hvala dragom Bogu (živjela cica!), u većini slučajeva dovoljna da se ipak ušuškamo dalje...ali isto tako moj malac se sa skoro 17mj. budi i dalje cijelu noć odnosno hoće cicu konstantno, o 4 sata u komadu mogu samo sanjati, a da bude još "izazovnije" (da ne kažem gore) cica ne smije ni mrdnut pa jedva i na wc...
tako da film, hm što je to?!
ja niti ne uspijem kolač u rernu stavit, niti za noćnog, a nažalost niti za dnevnog spavanja jer cica se zove stalnooooo...teško mi je i kuhati i bilo što osnovno napraviti jer se ne mogu osloniti niti na koje spavanje...pitam se samo kako bi bilo da imam drugog starijeg klinca koji bi isto trebao mamu, uspavljivanje i redoviti obrok..svaka vam čast mame s više djece
a evo da stvar bude još gora ja moram posao još i doma nositi pa "kad ti dijete zaspi" odraditi još poprilično sati posla, a naravno da je problem kad ti dijete ne zaspi i spava do jutra ko beba..taj dio s poslom koji je redovita priča nažalost, me najviše frustrira i ne znam kako se s time nositi jer ne želim svoje dijete podleći nehumanim "metodama spavanja cijelu noć" samo zato da bi nekakav pohlepni poslodavac mogao me iscijediti i koji sat noću jer 8-10 sati na poslu isto nije dovoljno...pretužna sam, a 'pomalo' i preumorna pak za taj dio.........