-
Drage moje nemate pojma koliko mi je lakše dok čitam ove postove jer sam pomislila da ludim u jednom trenutku, iako je mom malom tek misec ipo dana, ja jednostavno nemam snage niti za gledanje. Budi se svakih uru vrimena ili češće, noću iman osjećaj da uopće ne spava, strašno. uz malu od tri ipo koja može zaspati jedino dok pije kakao i masira tuđi lakat (čitaj:mamin) i male pijavice iman osjećaj da će me rastrgat.scena je sljedeća: ja dojim na livoj, mala leži na desnoj strani i štipa moj desni lakat.oboje zaspu, ali trenutak kad se ustanem, mali se budi i urliče tako da moram nazad u istu pozu.nju nekako prebacim u krevet, vratim se leć, jer se ovaj već meškolji i tako cilu noć spavam u dvije poze. ujutro se probudim kao okamenjena, ko fosil.muž spava na dvosjedu jer mista nema. ovo postaje strašno.kao da to nije dovoljno, ima nekih problema sa stolicom,i plinovima pa se prid zoru počne napinjat ko lud, da iman osjećaj da će puknut ka balun,pa mu masiram stomačić i naravno ne spavam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma