Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Upravo sam pročitala knjigu: "Kako uspavati dijete bez plakanja" od Elizabeth Pantley. (Postoji i na pdf formatu). Zanima me da li je tko uspio uz pomoć njenih navoda dovesti spavanje u red??? Sve se naravno čini savršeno "pa da! kako mi to nije palo na pamet", pa bi voljela znati jel kome stvarno uspjelo.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam pročitala knjigu: "Kako uspavati dijete bez plakanja" od Elizabeth Pantley. (Postoji i na pdf formatu). Zanima me da li je tko uspio uz pomoć njenih navoda dovesti spavanje u red??? Sve se naravno čini savršeno "pa da! kako mi to nije palo na pamet", pa bi voljela znati jel kome stvarno uspjelo.
    Ja iscitala i sa velikim entuzijazmom krenula da primenjujem kad je imao 6 meseci. Streber sam teski, dosledna, ali nije dalo uspeha. Zasto? Zato sto se stalno javljao neki problem za koji knjiga nije davala resenje. Taman neki napredak, on poceo da puzi, pa se dize u snu jer sve prozivljava. Taman to prevazidje, krene strah od odvajanja, kad je ono vadjenje cice cim se uspori tempo dojenja palo u vodu jer je dalo kontraefekat. Iskreno, mislim da su vece sanse da upali kad je beba jako mala.
    Digla sam ruke, jer dok sa se time bavila bila sam jako frustrirana, samo sam brojala budjenja, merila... Sad je cak gore nego tad, retko se desi da odspavam 3 sata u komadu ali mnogo bolje podnosim od kad na to ne mislim. I ne znam vise koliko puta se budi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •