Citiraj Ametist prvotno napisa Vidi poruku
apricot

ja ne znam kak tvoja djeca spavaju, ali ovo nije jedna na 7 noći, nego svaka noć, znači ona ne odspava ni sat vremena u komadu, osim ako ju ja čuvam, već sigurno 7 mjeseci
ti iskreno misliš da je to normalno i da svaku noć ali baš svaku noć ružno sanja?
ja ne stavljam svoje potrebe ispred njenih ali mene svaki dan boli glava, konstantno sam umorna, i nemam volje za život, ne funkcioniram više normalno
a ni ona ne funkcionira normalno jer je stalno umorna, jer po meni, odmor nije spavanje na rukama i buđenje svakih sat vremena
ako te itko tazumije, ja te razumijem
moja djeca su se budila od 20 do 60 puta tijekom noći (buđenje svake 3-4 minute)
i znam da nije dobro
i pisala sam i na ovoj temi kako sam se i rušila i svašta je bilo

ali ja ne znam drugačije

starija je bila grozna popitanju spavanja
mislila sam da uopće nikada ne spava (ona je imala 20 do 40 buđenja tijekom noći)
pa i nisam htjela drugo dijete jer sam već i tada završavala na hitnoj i svašta nešto
ali su mi svi rekli da će drugo sigurno biti drugačije
i bilo je
ali još puno, puno gore

i tek prije nekoliko mjeseci, sa navršene 3 i pol godine... naše muke su prestale i on sada spava po cijelu noć
ok, desi se da se tu i tamo probudi, da ga moram nositi, ali to je stvarno iznimka

ne znam kako da ti pomognem, nisam znala pomoći ni sebi

sigurna sam da moje nije valjalo, ali (po mome mišljenju) ne valja ni puštati dijete da plače
mi jesmo važni, ali oni su važniji