Pridruzujem se klubu nenaspavanih mama. Za Badnjak sam se ujutro digla, presvukla i obukla dijete, uvalila ga MM-u i otisla u kupaonu plakat od muke. Toliko sam bila premorena a taj dan me cekalo toliko posla da mi je doslo da se zakljucam u tu kupaonu i prespavam dan u kadi.
Kroz dan jede svaka 2 sata, dojimo. Spava 2-3 puta po pola sata, tu i tamo, jaaaako rijetko, odspava sat i pol u komadu. Navecer zaspi oko 20.30 i onda je mir do 23.30, pojede, zaspi i onda je ostatak noci lutrija..Dal ce se budit svakih sat vremena, dal ce cijelu noc visit na sisi il ce mozda i po 2 sata odvalit...nikad se ne zna. Nikako mi nije jasno zasto ne zaspi nakon podoja, zasto cendra i cvili. Onda ga ja stavim na sebe i dmusam se pa on nekako jedva zaspi. Al zaspim i ja i ukocena se budim kad on opet trazi jesti. I opet pojede i opet cendra... Ponekad vecinu noci provede na meni. Izbacila sam MM-a i starijeg sina iz kreveta jer me ta guzva jos vise izludivala, borba za pokrivac, Svenovo udaranje nogama po mojim bubrezima i glavi...Al i dalje spavam ili na ledima pa je mali na meni ili na desnom boku pa je on pristekan na sisu. U svakom slucaju budim se u bolovima a o iscrpljenosti da ne pricam. Bolesna sam svako malo, smrsavila sam 16 kg, imunitet mi je u banani. Al bit ce bolje jel da?