Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
koksy zvuči odlično, polako ćete naći svoj sistem. Ali ako i ne upali nešto drugo dugoročno (nama nije, pa zato kažem) navikneš se i stvarno spavaš dok cica. Nije baš REM faza, ali jednostavno ne obraćaš pažnju na prištekanog i spavaš. Mene je to odustajanje spasilo.
Ma spavam ja dok on cica, mene izluduje cendranje nakon cicanja, kad ne moze zaspat nikako drukcije nego na meni. I onda tak provede vecinu noci. I nakraju niko nije naspavan, ni on ni ja.

Peterlin, stariji nikako nije prihvacao tjesilicu al eto, ovom malom sve sviđa. Imam dvije iste, to je ustvari neka promotivna krpena igracka od Pampersa (e da ovi iz Pampersa znaju da ne koristim njihove proizvode ) nekakav nilski konj koji ima na nogama cvorove dovoljno tvrde da ih grize zbog zubica. Tako da jednog ima u krevetu a jednog u dnevnom dok se igra.
Ovaj u krevetu mu vjerovatno i mirise na mene pa mu je zato tolko drag. Uglavnom, sad mu te tjesilice nudim sve vise, iako on i nije ovisnik o meni, tj. nije mu sisa najbitnije sredstvo utjehe, cak stovise, ako nije gladan nece ni sisu. Znaci, moram nac nacin da ga umirim a da nije da spava na meni.