-
Drage moje...
čitam vase postove, pa evo da i ja napišem koju pametnu,
moja curka ima 9 mj. kada smo došli iz rodilišta spavala je prva 3 mj. u komadu od 21 do 5 ujutro bez noćnog podoja i pomislim koje idealno dijete (s obzirom na mog velikog dečka koji nikada nije u 3 god. spojio cijelu noć)...
ali nakon toga kreće akcija od 4 mj. i dojenja od 15 puta tokom noći. Sa punih 8 mj. cura sama od sebe odluči da joj cika više ne treba. krenuli su obroci na žlicu jer bočicu nije htjela i tu sam se ponadala da će bolje spavati po noći ali ništa od toga, pokušala sam sa svim mogućim metodama ali kod nas ništa nije upalilo...Nego sam se jednostavno nakon neprospavanih noći, živciranja,plakanja,gubitka kilograma i td. odlučila pomiriti se sa situacijom i bitni sretna ako uspijem uloviti i pola sata sna tokom noći (pola sata po pola sata pa skupit će se nešto
), pa malo pomalo ne razmišljati toliko o tome kako sam umorna odnosno ne ispavana, nego koliko me treba to malo biće koje će kad tada odrasti i početi spavati cijelu noć... a sve to toliko brzo proleti i postanu veliki! jednostavno uživam u njoj ne razmišljam o tome šta sve treba ili ne treba napraviti, ako sam taj dan umorna usporim ritam, noć koja je bolje odspavana taj dan ubacim u višu brzinu i sve se stigne.
ps. moram još na kraju napisati da moja curka preko danas odspava samo 2 puta po 15 minuta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma