Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

šećerna super za vas, međutim ja bih pala u nesvijest da moram živjeti po ovakvom rasporedu i iskreno meni je to prestrašno
    tako da ono što vašoj obitelji odgovara, nikako ne mora vrijediti i za nekoga drugoga...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    šećerna super za vas, međutim ja bih pala u nesvijest da moram živjeti po ovakvom rasporedu i iskreno meni je to prestrašno
    tako da ono što vašoj obitelji odgovara, nikako ne mora vrijediti i za nekoga drugoga...
    X

i ja od prvog dana dojim na zahtjev i doji prije spavanja oko 9, onda ima neko oko 3 i oko 7. s tim da ceto izbaci i ovo oko 3 i ima oko 5 i to je to.
    nocas bi, da ju nisam ja budila i nudila jer su mi sise bile prekrcate, odvalila od 9 do 7. s tim da smo u 9 otisli u grad i tamo je u kolicima zaspala. nudila sam joj sisu kad smo dosli doma, u snu, oko pola 12 i nije htjela. ima 3 mj.
    spavamo skupa i obje to obavljamo u polusnu.

tako da...bebe su razlicite i tome nije krivo dojenje na zahtjev.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mislim da smo se krivo razumijele, nisam pisala o dojenju na zahtjev već kako smo mi riješili problem spavanja. Bitno je da uvijek bude mljekeca za papati

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    da vas citiram sa nekih ranijih vaših postova "da spavam do kad hoću i ustajem kad hoću" ja na to ne bi niti pomislila kao roditelj (pa ni na godišnjem). Meni bi to bilo prestrašno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •