Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
šećerna, bome ja ne bih mogla živjeti sa vašim "metodama"

drago mi je ako ste vi sretni i zadovoljni i nadam se da je i dijete.
svaki je roditelj drugačiji i svatko odgaja svoje dijete kako najbolje zna i umije. Nama je najljepši kompliment bio kada su nam rekli da se vidi da joj je ugodno sa mamom i tatom. Ja jako poštujem svoje dijete svaki dan i svaki puta kada me pogleda. Tog malog čovjeka obožavamo. Ne fejkamo odgoj, mi živimo odgoj svaki dan i tako dan za danom. Neki dan mi je jako dobra prijateljica rekla, da bi sa sljedećim djetetom sigurno neke stvari učinila drugačije. Vidite ja ne bi na ne viđeno, ne znam kakvoga će karaktera slijedeća beba biti.Mi smo samo dosljedni a šećernoj se to valjda sviđa.U glavnom pozdravljam sve roditelje na ovom forumu jer su oni tu upravo zbog svojih najmilijih. Tako smo i mi tu, sretni i ponosni, i uvijek malo tužni jer znamo da će ta malecka jednoga dana odrasti i imati svoj život, a nadam se da ćemo joj uspijeti prenijeti neke vrijednosti koje smatramo da će joj pomoći u životu a to je upravo ovo što sam vam napisala. Za nas je to doslijednost i konzistentnost između ostaloga upravo zato što je teško (uz cijeli svijet na ramenima i svim silnim problemima