Zuska, moja curka je tu negdje kao i tvoja velika i imamo iste probleme... Ja ju vise ne dojim po noci do nekih 4 ili 5 ujutro jer me stvarno ubijao vise njen tempo budenja, prije nego je navrsila 5 mjeseci je pocela sa budenjima svakih pola sata, sat, dva, kako kada... Do prije mjesec dana bi joj uvijek nudila cicu, ali sam prestala jer bi ju samo uhvatila i spavala s njom u ustima i onda sam morala cekati da zaspe dok je ne maknem(dojimo uvijek u krilu, ne zeli na ledima) i nisam vise tako mogla funkcionirati. Nekim cudom nije bilo ni previse panike oko ne nudenja cice, probudila bi se u pocetku bi mozda minutu plakala ja bi ju pomazila po ledima i umirila bi se, sada ju uvijek tako i umirujem kada se probudi a budi se jos uvijek cesto trenutno nam je koma spavanje, imamo nekakvu temperaturu i vec tri noci ne spavamo, cim se umiri pocne se ponovno plakati i nikako se neda umiriti, ni cica ni mazenje ni nosanje, koma ziva... Cekamo da nam prode ta temp pa mozda se vratimo na onaj tempo kad se mozemo odmoriti sa hrpu budenja nocu ali brzim umirivanjem... A da ne spomenem da nam je budenje u 5 ujutro pod normalno ali kako ide navecer spavati vec u 8 i tu se nekako uspijemo odmoriti... Cisto da znas da nisi sama.