-
ja isto okrećem leđa, i dojim kao marta, sa iste strane obje cice, jedino kad je baš živčana ili joj je pun nos pa ne može jesti izludim jer se tad malo kači na cicu, malo pušta, pa kmekne jer ju ne može sama dohvatiti, pa joj opet dam, pa za dvije minute ponovo i tako satima
. preko dana od kad se rodila spava po 15 minuta u 5-6 navrata. duže samo ako sam ja kraj nje što uglavnom nisam jer imam i starijeg klinca..sa v. je bilo slično, ali je preko dana dobro spavao, zahvaljujem to svom beskonačnom učenju za vrijeme dojenja. sa dvije i pol sam bila skroz iscrpljena i zaključila sam da ukidam noćne podoje, nije bilo nikakve pobune, počeo je spavati cijelu noć. no mala ima tek 4 mjeseca, pa znam da me čeka još mnogo probdijevenih noći, mada mislim da ću početi dežurati kad će imati dvije, pa će tada biti potrebno da preživi noć bez cice... vidjeti ću u kojoj će fazi biti. meni se starijm nekako poklapalo da kad sam ja bila na rubu snaga i kad sam ja bila sigurna da više nešto neću/ne mogu, tipa noćno dojenje, ili dojenje uopće (3.3g) on je bez drame prihvaćao nove uvjete..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma