migulice ti si mi bila inspiracija
Rutinu smo uveli nakon tvojih postova gdje mi govoriš da se odmorim. Poslušali smo te MM i ja, revno se držimo i dan je sada točan, klinci dobre volje i sve sjeda polako na mjesto. Još moram poraditi na večeri, odrediti rutinu i održati ju, ali vidim svjetlo na kraju tunela Hvala ti do srca.

Što se tiče uspavljivanja sami u sobi i ne jedenja noću, svakako uzimam u ozbiljno razmatranje tvoje savijete, to mi je slijedeća etapa. Idem korak po korak, polako ali djelotvorno.
Reci mi u ovoj dobi, 23 mjeseca, da li nasmijavaju jedna drugog prije spavanja? Da li još pričaju svoj beba jezik?
Moji budu sami po sat vremena (sigurno, ograđeno okruženje i baby phone) i pričaju jedan drugome, dodaju si igračke, pa Palčić radi show za brata (spretniji je,a Dobr ga jako voli gledat, guguće kao da ga potiče na još gluparija) Voljela bih da im to slatko zajedništvo potraje, te da uključi i večernji ritual. Ma jedva čekam da počnu pričat, više kužit, da možemo čitat bajke zajedno. Tako mi fale bajke, još iz mog djetinjstva.