Zuska - ako nisi kao ja, tip kojem mnoga buđenja ne smetaju, sve dok se brzo nastavi spavat, onda je bad Meni nije problem kad me 5x probude, ako se ne dižu/deru. To odradim u polusnu i ujutro se često ni ne sjećam ikakvih buđenja. Što se knjige tiče, nije mi ništa revolucionalrna, samo je potvrda da pravilno postupam, jer radim masu stvari koje autorica navodi. Volim pročitat da sam na dobrom putu.

Jadranka - prije uvođenja rutine moji su se budili isto, između 8 i 11, kako kad. Sad u 9:30 se škura otvaraju, ako je Palčić gbudan ranije, malo se igra, malo đonja do 9:30. Dobrica se probudi i sam u 9:35 ako ga ne probudi odmah dnevno svjetlo. Popode ista priča, stavim ih nanat u 12, budim u 14 ako se sami prije ne probude (što je sve rjeđe slučaj). U 17 opet spavanje do 18:30, sve isto. Večeras u 20 će počet uspavljivanje. Vidjet ćemo kako će ić. Tvrdim da što ide dalje ta priča s rutinom, tako se djeca uštimavaju. Manje plaču, nisu premoreni, a meni dan ima i početak i kraj, svoj tijek i ništa nije slučajno ili neizvjesno kao prije rutine.