-
Rezultat jučerašnjeg ranog uspavljivanja bio je taj da sam djecu uspavljivala od 21, a zaspali su kao i inače, 22:30-23. Nije bilo sreće jučer.
Danas novi pokušaj.
Ali, opet smo se naspavali (puj-puj) i odmah bi potpisala da sve ostane tako.
-
imam djecu od 6 mj. i 3 godine i nemam iskustvo previše buđenja po noći. naravno da u početku jedu svaka dva sata pa tad nisam ni očekivala spavanje, pa dolaze zubi i sl. ali mislim da svakako pomaže odlazak na spavanje u isto vrijeme. moji su oboje preko dana izrazito malo spavali, ali zato idu jako rano. malac od rođenja zaspi u 7, ali nam je onda dizanje u 5. sat se po njemu može namjestiti. ne bunim se jer bar imam par sati mira navečer. bitno je da idu uvijek u isto vrijeme jer im to postaje očekivano...zapravo želim reći da mislim da nikakav trening ne pomaže nego sve ovisi o djetetu jer ja nikog nisam trenirala niti sam tip od previše reda... čak ne vjerujem ni u tu priču o uspavljivanju na sisi, dudi ili bočici pa da to traže po noći jer svog sina uspavljujem navečer uvijek u mojim rukama na bočici i nijednom u ovih pola godine se nije probudio nakon što sam ga stavila u kinderbet... naravno, dok nije opet ogladnio
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma