Pozdrav, evo da se i ja prijavim u klub "ne mogu više ne spavati". dok on spava svoje dnevno spavanje ja ću se malo izjadati
On je blizu sedam mjeseci i do 3.mjeseca je spavao super, budio se samo za cicu i nastavio spavati, a onda preokret koji treje vec evo 4 mjeseca. znala se zalomiti koja noć da se probudi samo 2 puta, ali to mogu nabrojati na prste jedne ruke.
I sto se sada desilo - ima par dana da je propuzao i objavio štrajk spavanju. on jednostavno više ne želi zaspati. jedini način da ga uspavam je na ruke i upaliti usisavač?!?! ne mogu vjerovati da mi to još uvijek pali!! Zar je to normalno?!?
Kako je bilo donedavno?! -> navecer legnem pored njega upalim uspavanke, mazim ga, on se malo vrti i zaspe
On od kad je propuzao čim legnemo na krevet on se okreće na trbuh i kreće, zuji okolo, ide, dize se preko mene. a ja padam s nogu navečer.. neku večer zaspe (uz usisavač) ja ga spustim u krevet, on otvori oči krene biciklirat nogama i hop na trbuh, ja opet ruke usisavač, zaspe ja njega u krevet i opet isto bicikliranje i ihop na trbuh?!?! pa do kada?!?! toliko sam se iznervirala da sam ga dala dragom neka se bori s njim kako god zna i umije. sve to u 11 navecer!!!!
TO uspavvljivanje na usisavač počelo je i preko dana. ne kuzim?!
da ne govorim da se noću budi ma ni ne znam koliko puta i nema sanse ništa nego cica, malo pocica i okrene se na drugu stranu i zaspe!
prije bi mu znala uvaliti dudu pa ga tako zavarat - ma nema sanse više kakva duda?!?!
Još je sad jadničak i prehađen, pa taj nos pa kašljuca, pa mozda i zubi - sve se spojilo... uglavnom samo da mi je maknuti se na par sati i spavati bar 4 sata u komadu, ma ajde i tri bi me zadovoljila