Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Baš ti hvala! Skoro sam poželjela raditi na drugom.
    gle, moraš i sebe malo pogledati

ja, zapravo, nikako nisam mogla imati djecu - spavače
    jer sam ja histerikus koji nikada ne spava
    a ako i odlučim spavati, moram imati idealne uvjete: mrak, tišinu, prozračenost prostorije, određeni stupanj vlage...

znači, ja sam ta koja je zapravo djeci nametnula tu svoju koleričnost
    izdržali smo!
    sa 4 godine je i mlađi počeo spavati cijelu noć
    i sada više nema tih problema

da je bilo strašno - bilo je
    da je prošlo - prošlo je

vjerujem da je ostavilo i neke posljedice, ali tko mi je kriv kad sam sama sebi išla unuke rađati
    trebala sam početi sa 25, pa bih sve to lakše podnijela

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

a ako i odlučim spavati, moram imati idealne uvjete: mrak, tišinu, prozračenost prostorije, određeni stupanj vlage...
    ovo je i meni palo napamet. Kako sam spavalica žestoka, protivila sam se misli da su mi djeca nespavači. I nisu, spavači su, ali u vrijeme kad se njima spava.
    Moja djeca idu spavat oko 22, čak i 22:30, spavaju do min 9:30 ujutro, max do 11 (kao danas)
    Po danu odgrme još 2 i pol, do 3 sata sna.
    Ako im pokušam razmijestit raspored, postane kaos.

A za vrijeme mučenja sa spavanjem, uvijek sam govorila da je insomnia stara metoda torture - što i je - prava tortura

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

znači, ja sam ta koja je zapravo djeci nametnula tu svoju koleričnost
    izdržali smo!
    sa 4 godine je i mlađi počeo spavati cijelu noć
    i sada više nema tih problema

da je bilo strašno - bilo je
    da je prošlo - prošlo je

vjerujem da je ostavilo i neke posljedice, ali tko mi je kriv kad sam sama sebi išla unuke rađati
    trebala sam početi sa 25, pa bih sve to lakše podnijela
    Mislim da si u pravu! Prije godinu dana mrzila sam djecu, susjede, pse i vozila u ulici koji su je budili danju, stalno je kmečala, ja sam je stalno uspavljivala, a nju je budio svaki k.
    A ja sama nisam nikad po danu spavala (nije da nisam pokušala), u ovih 17 mjeseci mi je to uspjelo jednom, nakon čega sam bila ukomirana, a najgora sjećanja iz vrtića su mi ta dnevna spavanja, odnosno moja buljenja u strop. Do pred 3 godine mogla sam danima ružit bez da konkretno spavam, a i ovo kvazi spavanje od nekih 6 sati, ako je ispod desetak buđenja, mi nije toliko iscrpljujuće.

I sad bih ja htjela da mi dijete bude spavač

A sad zaozbiljno, svi mi trebamo san, netko više, netko manje, bez toga ne funkcioniramo. Biti nadrkani zombie nije baš roditeljski i partnerski ideal..

I sad kad razmišljam o drugom djetetu, tješe me ljudi koji kažu da im je drugo dijete bilo bolje od prvog. I onda ti spomeneš 60 buđenja...akh.
    Jer da mi netko kaže da će se ponoviti ta godina bebstva koju sam prošla...smo prošli...ili da će biti još gora... ne znam...
    I da, da mi se 40 buđenja nije događalo....ja bih mislila da neke majke pretjeruju.

A o godinama...ne osjećam tako.
    Možda imam mrvicu manje energije, ali imam malo više srca i puno više mozga nego kad sam imala 25. I tada bih bila u filmu da zbog bebe propuštam hrpu toga, a sad mi je taj film super jer znam da je sve to što propuštam precijenjeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •