htjela sam samo podijeliti s vama s kakvim mudracom ja spavama... mudrac koji se budi od svakih 45min do max 3 sata. iako je u zadnje vrijeme znao nekad produžiti i na 4h.
no ono zanimljivo je što smo prije tjedan dana muž i ja morali otputovati i ostaviti mališana kod bake na tri noći... znači beba koja se stalno budi se kod bake dvije noći probudila po dva puta, a treću noć ni jedan put.. ja se vratim, četvrtu noć spavamo u istoj sobi, mislite da je spavao cijelu noć? nema šanse! i tako je sad vec cijeli tjedan.. zaspe oko pola 10 i do max 2 spava u krevetiću i od 2 pa nadalje ga moram uzeti u krevet i stalno buđenje.
inače je zadnjih 5mjeseci s nama u krevetu, ali pokušavam to srezati i stavljati ga u krevetić, no ne ide baš po planu.

ipak od kada je napunio 8 mjeseci i od kada se sat vratio na ljetnu shemu stvorio si je ritam, bez ikakvog mog forsiranja, spavanja i buđenja. samo je jedan dan zaspao oko pola 9 i tako je nastavio spavati.. sad vecinom zaspi između 9 i 10, nekad i ranije, ovisi koliko je bio aktivan preko dana.