-
@ giussepe
Ne zelim pametovat, vec samo rec da te Razumijem!!!
Moj je do 5 mj bio djete za pozeljeti, a onda je krenulo sve naopako. Budimo se bezbroj puta nocu, uz to jos znamo imat party, probudi se oko 3-4 pa sat, dva ponavlja sve predhodnog dana nauceno, preko dana spavanje po 20 min, u kolicima vise nema sanse da bi zaspao, dnevna rutina nam je bila nepoznanica zbog obiteljskih obaveza... Onda sam bila luuuuda od umora i neispavanosti!
Mislim nisam ni sad bolja
al valjda otupila.
Al nakraju sam rekla dosta.
Posvetila sam mu se u potpunosti 2 tj da uvedem rutinu.
Budimo se oko 6/7, Presvucemo, igramo u krevetu, pa se dignemo i dohranimo koju zlicu, oko 8 setnja do placa i u 9 doma na spavanje. Naravno da nece odma zaspat, al
Pustim ga malo po krevetu da se igra i dize uz kinerbet, stavim ga na cicu i uspavljujem, probudi se nakon pol sata, al ga na kameru vidim i odma trcim da ga "dospavam". Tako odspava sat ujutro i dva, tri sata popodne od 13/14 do kojih 16. Onda opet malo igre, puzenja, dizanja, dohrana i u 18h ili pranje ili kupanje, zamracim sobu, sve pogasim, upalim nocno svjetlo, cica i uspavljivanje. U 19:00 spava.
Naravno da se i dalje budi mnogo puta i krene u gmizanje i dizanje, al kamera me spasila ( on to sve radi u tisini) pa odma trcim sprijecit ga da se razbudi i razigra.
Rutina mu stvarno pomaze da ne bude razdrazljiv za spavanje. Vidim po njemu da ako ne reagiram na njegov umor odma da ce bit "belaja".
Nadam se da ce te uskoro pronac svoj dnevni ritam i odmorit bar malo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma