Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Rehab, sjajne vijesti, nadam se da ćete tako i nastaviti!

Mi imamo sad drugi problem, nadam se da ima sličnih iskustava. Već jedno tri noći curka se po nekoliko puta na noć budi (ili ne budi) u jakom plaču, kad je hoću podragati i privući k sebi, umiriti, otima se i počne još jače plakati, sve što napravim samo je dodatno uznemiri, urlanje odzvanja ulicom, a ja očajna... Imam dojam da se noćas u jednom od takvih napada nije ni probudila (jer je cijelo vrijeme držača oči zatvorene)... Jedva je smirim. I tako nekolik puta.

Imate li sličnih iskustava, jesu li to noćne more? Moram reći da joj izbijaju novi zubi pa je možda iritira ta bol? Ali i prije smo imali drame za svaki zub, ali to nije baš tako izgledalo...

Šumsko voće, a gdje je taj park kojeg si spominjala na drugom topicu? Mi smo danas popodne u tvojim krajevima pa možda da ne odemo ponovo na naftaplin...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku

Mi imamo sad drugi problem, nadam se da ima sličnih iskustava. Već jedno tri noći curka se po nekoliko puta na noć budi (ili ne budi) u jakom plaču, kad je hoću podragati i privući k sebi, umiriti, otima se i počne još jače plakati, sve što napravim samo je dodatno uznemiri, urlanje odzvanja ulicom, a ja očajna... Imam dojam da se noćas u jednom od takvih napada nije ni probudila (jer je cijelo vrijeme držača oči zatvorene)... Jedva je smirim. I tako nekolik puta.

Imate li sličnih iskustava, jesu li to noćne more? Moram reći da joj izbijaju novi zubi pa je možda iritira ta bol? Ali i prije smo imali drame za svaki zub, ali to nije baš tako izgledalo...

Šumsko voće, a gdje je taj park kojeg si spominjala na drugom topicu? Mi smo danas popodne u tvojim krajevima pa možda da ne odemo ponovo na naftaplin...
    Nama se ovo znalo često događati. Pusti je da otplače i ne diraj je, što je više budeš pokušavala utješiti, to će biti gore. S mlađim mi se to još nije dogodilo, a starijeg i sada znam nekad čuti u sobi kako drekne i zaplače. Ako me počne dozivati, dođem u sobu i utješim ga. Ako ne zove, znam da je riječ o ovome pa ne ulazim, sve prođe za minutu.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku

Moj Palčić zna zaplakat po noći, onako tužno tužno, a spava ko klada. Misleći da ružno sanja, dam mu dudu (često iako ju već ima u ustima - majka mjesečar ) ili mu dam vode, ili ga samo približim sebi. Moje je pravilo da se noću ne priča, pa ga ne tješim, samo ga diram. U pravilu nastavlja spavat dalje. Dobrica slično, on tužno stenje u snu, pa ja zavučem ruku između prečki od kindača i dodirujem ga. On se odmah smiri i spava dalje.

Parkić - Zuska to je parkić od hotela Luna, malo dalje od kafića Malu (špadići - suprotna strana obale od naftaplina) Parkić je ograđen, to je u biti dio hotela, nema čikova, nema čepova od boca, sve sprave su ispravne i neke jako lijepe. Malo je nas domaćih koji tu dolazimo (za sada) jer je parkić zimi zatvoren, pa nemaju ljudi naviku dolazit. Možeš bit 100% sigurna da je dijete ograđeno i dosta sigurno - kad se ja usudim pustit svoja dva trkača da bauljaju po njemu, a sama sam s njima - to je čisti dokaz da je okruženje OK. Možeš mi napisat PP ako ćeš, mi smo vjerojatno u parku predvečer - ako izvijećam da ne odem s Dobricom pedijatrici - opet treći topic

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •