-
Moj maleni ima 4ipo mjeseca i nezeli spavati,preko dana odspava 4-5 puta po max pola sata a navecer prvi san odspava 2-2ipo sata i nakon toga se budi svakih sat vremena i manje,ja neznam vise sta cu.na rukama mi je po cijele dane,moram ga stalno nosat,neda mi niti da sjednem dok ga drzim nego moram setat s njim,a postao mi je pretezak,sa 4mj ima 10kg i preko 72cm,iskljucivo je dojen i ima vec 2 zubica i odlicno napreduje,kad ga spustim zabavi se samo 5min i onda urlanje nastupa,on se okrece po krevetu,stane na sve cetiri kao da ce svaki cas poceti puzato,kad ga drzim sam se lagano posjedne i kao da zeli sjediti,a ja ga vise nemogu nosati,bole me ruke,jos sam i puno smrsavila,nemogu niti u setnju s njim jer nece u kolicima niti 5min,odma place i hoce da ga nosim,...jedino sam ga probala staviti u hodalicu i tamo se stvarno zaigrao ali sam ga odmah izvadila jer znam da nesmije u nju jos,inace kad je radpolozen je super beba,vec se glasno smije,i svasta izvodi ali ovo nosenje i nespavanje me IZLUDUJE,molim neki savjet jer vise neznam sto cu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma