mislim da ni u jednom trenutku nisam spomenula cry out kao moju metodu...samo sam rekla da kad dođem do ruba izdržljivosti da je se jako često sjetim....a vi onda hvala bogu niste iskusile pravog nespavača, jer ovu moju nikakva cica ne može smiriti kad se probudi po noći urla i urla i to ne prestaje dok ju ne digneš i ne pronosaš u sobi, često tako zaspe, pa ju spustiš pa opet plače, pa je onda opet nosaš pa legneš s njom na prsima kao u dobre stare dane dok je imala grčeve i opet urla, a ti misliš da ćeš se onesvijestiti, zapinješ o štokove, vrti ti se od nespavanja i tako svaku noć po 20ak puta. Da li sam napomenula da ona i po danu nikad ne spava dulje od 30 min...kolica ne voli osim onih pola sata dok spava...sve nosiljke koje trenutno imam doma je odavno prerasla kilažom za položaje u kojima se ona želi nositi, mene ruka boli za pop**** i i dalje je volim do neba ali mi nitko ne može prigovoriti kad se eto prisjetim cry out metode jer spadam s nogu pa eto malo maštam :D

i živim u zabludi da se mehanizam njenog uspavljivanja može prebaciti s nunanja na recimo ljuljuškanje u krevetiću ili krevetu...mislim da je o tome već bilo riječi par stranica prije

ah snovi, snovi