-
Mame, jel moguce da se malac toliko naviknuo na mene i da zato ne spava (citajte: ne spava uopce
)? Jednostavno nece i nece. Citam tu vas, po noci se budi svakih pola sata, sat... Tako je i kod nas, no on ne spava ni po danu. Mozda na sisi kojih 15min svaki podoj. A bome ga dojim pa mala mrcina nakupi kojih sat, sat i pol, nije vrag da mu to dosta..
Vecina mi kaze da sam ga previse navikla na sebe. Da, jesam, kad bolje razmislim, trebala sam klinca vodit jednoj susjedi na sat dva, pa drugoj malo i tako do navecer. (?????) Ljudi su popizdili. Dijete ima 3mj, normalno da mu mirisi samo mama koja izgleda kao jedna veeeelika sisa. Drugi mi kazu " daj mu malo ad, spavat ce ko top". Vristim na takve savjete. I pet dana kasnije jos uvijek vrisnem kad se sjetim.
Zanima me sta je to, skok, faza? Ne skace valjda dva mjeseca? Onda je faza, ali da toliko traje? Doslo je do toga da u google pisem "beba nece spavati" :D
Nisam ocajna (ma kakvi :D ), izdrzat cu, ali majko mila jel ce uopce spavat koji dan? Do kad to traje?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma