Evo konacno da uhvatim malo vremena da javim novosti....Pisala sam u proslim postovima situaciju sa "grcevima" kod nas..Dakle nakon pakla koji smo svi prosli zbog tzv GRCEVA,pedijatri su zakljucili da su davno trebali proci ili se barem ublaziti!malena je pocela odbijati jelo,dojenje je bilo nosanjem,naslonim ju na koljeno,vristi,nece,ja sam joj trpala doslovno!!!onda sam pocela sa izdajanjem,mislila sam da jednostavno ne zeli vise vuci,da joj se neda situacija je bila ista...onda sam odustala....sa 3 i pol mjeseca smo joj probali dati bilo sta samo da jede...pokusali smo i s nanom bez laktoze,stolice joj se ucestile cca svaka 2 dana (s obzirom da nije kakala po 2 tjedna) ovo je super!znaci s te strane nam je *** pomogao,ali plakanje i odbijanje jela je postalo sve goreee...nakon vaganja vidili smo da je pocela slabo dobivati na kilazi,u 2 mjeseca samo pola kile uputili smo se kod gastroenterologa..po svemu sudeci,ona se od samog rodjenja pati da preradi laktozu,mlijeko (ne samo moje,bilo koje) joj je tesko padalo na zeludac,uz to sve dijagnosticiran joj je GER...ja uz silan trud nisam primjetila koliko se ona izvija dok jede,dosta je bljucala,bljuca "vodu" tj kiselinu Jednom smo ju odveli u bolnicu zato sto 15 sati nije jela!!!proguta i krene vristati...prestrasno...sada ju hranimo svakako,krenuli smo i s mrkvom,jabukom i Pregominom ali jeeedvaaaaa....skakanjem ju nahranim ili dok spava...ako netko ima takvo iskustvo neka se javi...nama je pretesko