Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Imao je periode zaspivanja bez cice,jedno vrijeme palac,jedno vrijeme sam je sebe uspavljivao pjevajuci aaaaaaaa,jedno vrijeme nunajuci ..ali zadnja dva mjeseca po noci samo cica,cica i cica..
    Nece ni dudu,ni prst,ni mazenje..
    Po danu je skroz druga beba,nacica se za deset minuta i gotovo..kad zasspi odspava po dva-tri sata.
    Ali.po noci- totalno drugaciji,kao da imam dvije razlicite bebe..
    grozno zvuci,ali stvarno i ozbiljno razmisljam o ukidanju dojenja kroz dva-tri mjeseca ako se ovo ne proj
    Spavaš li po danu ti pored njega? Pitam zato jer je moja imala period stalnog sisanja po noći dok sam ja kraj nje. Kad sam se prebacila na kauč nije me ni tražila.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da mu probamo dat izdojeno na bocicu? Ne znam ni sama..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Rekla sam da cu otic u sexy shop kupit umjetnu cicu i stavit mu u krevetic..pa nek duda kolko oce

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Janis prvotno napisa Vidi poruku
    Spavaš li po danu ti pored njega? Pitam zato jer je moja imala period stalnog sisanja po noći dok sam ja kraj nje. Kad sam se prebacila na kauč nije me ni tražila.
    e ovo je meni zanimljivo.
    znaci, izdrzi do 2h bez mene. ja zaspem u dn. sobi. i onda, ili vise ne mogu tamo spavati pa se preselim, ili se ona krene meskoljiti. i od kad odem u krevet, ona u naredna 4h trazi sisu 4 puta. barem.
    evo, za NG je ostala s mojima. mi smo se vratili, moji otisli, ona je spavala. pa sam s muzem sjedila u dn. sobi do pola 4 i rekla kako vise ne mogu. otisla u krevet, cak se ni tad nije probudila. i onda je u jednom trenu nanjusila da sam tamo i trazila sisati x puta do jutra. nadoknadila je sve one sate mirnog sna.

mozda zaista da se odselim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •