-
A joj, evomoja mala nespavalica, koja se pod redovno uvijek budi/budila svaki čas, ni ne brojim koliko puta niti koliko često, uglavnom bi ipak pocikila i nastavila spavati (sad mi se to čini super
), unazad nekih mjesec dana (dobro bila je i bolesna pa sam mislila da je to uzrok - opet sam krivo mislila), lijepo se probudi usred noći i igra se po 2-3 sata, malo sama, pa nam "kopa" oči, pa nos, pa čupa, navlači cicu (ja glumim neprobudivu mamu jer ono kao da ju ne potičem, pa će ona kao zaspati
), onda se vrti okreće, pa ju moramo hvatati da ne pikira na pod, ako joj dajem cicu u krivom trenutku grize me da zvijezde vidim i uopće joj se ne spava, dok počne zijevati uglavnom ju moram nositi da bi zaspala, iako je par puta i na cici i dva puta sama jer sam se ja valjda onesvijestila pa me odlučila pustiti malo.
Šta je najbolje, sad ove urnebesne noći kombinira s ovom forom koju je netko već pisao, zaspi u pola 8, 8 i za 10 min se probudi svježa i odmorna, pa divlja do 11, 12....dakle, ja ne legnem prije pola 1, 1, 2.....
Da stvar bude bolja, mala uz ovaj ritam uglavnom onda bolje spava ujutro, pa se budi oko pola 9, 9, ali majku budi seka ranoranilica već oko 7....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma