-
ja bih se na tvojem mjestu deriščad uspavljivala na kauču. pa onda kad zaspu u krevet. da bar mogu tv gledati tih dva i pol sata. ova nova na cicu, ovu srednju dragaš, a ova starija može s tatom u sobu. poslije se preselite svaki na svoju poziciju
-
A mi imamo novu foru zadnja tri dana (valjda smo prerasi grupu 0-1 pa zato) uglavnom gospođa se navečer ne da uspavati, preko dana sada spava uglavnom jednom, ako se dogodi dva puta onda je to 15 minuta pa još pola sata, a zadnja tri dana je preko dana spavala po sat vremena s tim da se u tih sat vremena barem jednom probudi pa ju opet uspijem uspavati. Navečer bude umorana oko 20-20.30 i kao inače ju tada okupam i nosim spavati, ali ona se lijepo naciki, drži ciku ko da će pasti negdje ako ju pusti ia tako jedno pola sata (ako izvučem odmah vrišti) i onda kada joj je dosta cikodrijemanja probudi se puna energije i priče i udara do ponoći. Sinoć sam odlučila da me neće zezati jedna mala beba i da ću ju uspavati kako god bilo....međutim, išlo je ovako....
Oko 21 u sobu, umorna, traži ciku, nacika se za 15 minuta i razbudi, ja ju bez riječi u mraku strpam u sling, nosim i pjevam do 22, zaspi skroz opuštena, "razlivena", izvadim ju van i u sekundi kada dodirne krevet (ne daj Bože njenin, nego naš jasno) razbudi se i to potpuno sa pričom i osmjehom....a ja ju ponovo uzmem i uspavam za 5 minuta, onda hoću ja leći pa neka spava na meni, razbudi se, ostanemo ležati, leži na meni , pa pored mene, ja ju mazim i zaspi ponovo, potpuno spava, lagano se mrdnem jer ipak moram na wc i možda eventualo raskrčiti prolaz do kuhinje, ali tada se godpođa potpuno razbudila i skače po guzi od sreće ide za mnom dolje s kreveta, već je bilo oko 23.30!!!!
Naravno nisam pobijedila i to zbog mjehura, iako sumnjam da sam uopće imala ikakve šanse. Dakle, odmorila mi se je tako drijemajući 2,5 sata i tada je bila puna energije!!!!
Eto, šta da radim!!!!!????????????
NA kraju je zaspala u 0.30 na ciki, kroz noć se probudila jedno 6-7 puta, nekad ciki, nekad se samo penje na mene, ujutro se ustaje u 8 kao da je zaspala u 21 kako ju pokušavam cijelo vrijeme naučiti.....
Eto!!!! Gdje griješim?????
Upomoć!!!!!
Uskoro krećem raditi i tada ću se ustajati oko 6.30, navečer se moram pripremati za posao (radim u školi) i uz ovo njeno nespavanje, poslove po doma i stariju kćer, mislim da neću preživjeti. Imam još mjesec dana godišnjeg da nešto eventualno promijenim. Sve ideje su dobrodošle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma