Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, moja cura se noćas budila jednako puta kao i kad papa. Jedino joj je trebalo jaaaaako dugo da zaspe. I to nije htjela zaspati bez bočice, dakle, sat vremena je pokušavala zaspati dok joj konačno nisam dala bočicu. Do 1 sam joj samo dudu vraćala dok se budila, ali kad se tada probudila, samo je ostala budna. Dala sam joj čaja, morala ju k sebi uzeti i nekako je zaspala. Vidljivo je bila žeeeedna. I onda sam ju vratila u krevet. Pa buđenje, buđenje, nemirno, opet žedno. Ali dozirala sam joj pomalo tako da je za cijelu noć popila 120ml čaja. I preživjela sam uz malo sna, a i ona bez papice.
    Zekana, budit će se ona sigurno još nekoliko noći dok ne shvati da neće dobiti ništa kad se probudi. Bojim se da čajem pogoršavaš i otežavaš stanje, time nećeš ništa postići jer ona dobiva poruku da je bočica opet tu da je uspava. Radije se pobrini da popije dovoljno tekućine prije spavanja, stavi metalnu posudu s vodom u sobi da isparava ako brineš da je zrak presuh i slično. Buđenje i plač su očekivane reakcije. Budi uz nju, nosaj je, mazi je, tješi je, ali bolje nemoj joj davati bočicu. Možeš je uspavati uz bočicu i dati joj dudu, nemoj joj ukinuti sve odjednom, ali osnovno pravilo je : nema hranjenja tijekom noći.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana, budit će se ona sigurno još nekoliko noći dok ne shvati da neće dobiti ništa kad se probudi. Bojim se da čajem pogoršavaš i otežavaš stanje, time nećeš ništa postići jer ona dobiva poruku da je bočica opet tu da je uspava. Radije se pobrini da popije dovoljno tekućine prije spavanja, stavi metalnu posudu s vodom u sobi da isparava ako brineš da je zrak presuh i slično. Buđenje i plač su očekivane reakcije. Budi uz nju, nosaj je, mazi je, tješi je, ali bolje nemoj joj davati bočicu. Možeš je uspavati uz bočicu i dati joj dudu, nemoj joj ukinuti sve odjednom, ali osnovno pravilo je : nema hranjenja tijekom noći.
    Sinoć je beskonačno plakala oko ponoći i to jaaaaako glasno. Na kraju sam joj dala bočicu jer je urlala-a živimo u zgradi i (znam da je glupo) bilo mi je neugodno da toliko urla usred noći bez kraja.

Ne znam kako joj dati dovoljno tekućine jer je i papica tekućina sama po sebi. Iza nje ne želi vode ili čaja. Ne znam, moja cura ne plače- ona urliče. Dobra vijest je da ostatak noći do 6 ujutro nije ništa dobila osim dude. Prva noć je, dakle, bila ohrabrujuća, druga katastrofa, a za treću ćemo vidjeti.

Hvala na savjetu, pokušat ću ja tako pa ćemo vidjeti što će upaliti.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoć je beskonačno plakala oko ponoći i to jaaaaako glasno. Na kraju sam joj dala bočicu jer je urlala-a živimo u zgradi i (znam da je glupo) bilo mi je neugodno da toliko urla usred noći bez kraja.

Ne znam kako joj dati dovoljno tekućine jer je i papica tekućina sama po sebi. Iza nje ne želi vode ili čaja. Ne znam, moja cura ne plače- ona urliče. Dobra vijest je da ostatak noći do 6 ujutro nije ništa dobila osim dude. Prva noć je, dakle, bila ohrabrujuća, druga katastrofa, a za treću ćemo vidjeti.

Hvala na savjetu, pokušat ću ja tako pa ćemo vidjeti što će upaliti.
    Ako ne želi čaj ili vodu iz bočice, to znači da nije žedna. Jer, kad si žedan, popio bi bilo što samo da utažiš žeđ. Ne znam što bih ti rekla, davanjem bočice produžuješ i pogoršavaš agoniju. Razumijem tvoju neugodu pred susjedima (i ja bih se osjećala tako), ali takva njena reakcija je bila za očekivati i to je nešto kroz što morate proći. Kako je bilo sinoć ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •