Kad citam druge postove nasa cura je super spavac. Do 9. mj. starosti ja ju nikad nisam uspavala, niti za popodnevno niti za nocno spavanje. Pojela bi cicu/bocu, ja bi joj dala dudu i ona bi zaspala. Spavala bi 2-3 sata bez budjenja i onda krene dernek s dudom. Svako malo ju izbaci, nije ju znala sama vratiti. Ona kmekne, ja dam dudu, okrene se i zaspe. I tako cijelu noc, svaku noc. Pokusali smo smanjiti njezino koristenje ali ona je totalni ovisnik. S 9 mj. pocela se dizati u kreveticu po noci, tad je motoricki postala aktivnija, nocu je prozivljavala dan. Sve se to da. Ali, ovaj horor sa zubima... Sad smo jos pokupili i virozu tako da smo u kontinuitetu nespavanja vec 3 tjedna. Inace spava od 20-21 do 8-9, ovisno o popodnevnom spavanju. S tim da od 6 u jutro mora k nama u krevet ili nema vise spavanja. Taj sam komforni ustupak napravila sama sebi. Sve u svemu ona dobro spava, ali duda, duda nas kosta sna. Sad ju ponekad zna i sama napipati u krevetu, ali ja sam vec na prvo kme budna.

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
Jooj, Matahari...

Sreća u nesreći našeg cjelonoćnog buđenja je što malac (zasad ) stvarno lako zaspiva. Noćas se budio 15-tak puta, ali buđenja su takva da pocica 2-3 minute i zaspe ili, iznimno sinoć, da ga ljuljuškam na ramenu 3-4-5 minuta i spustim uspavanog.

Ne znam što i kako bih da ga nosam pola noći sa njegovih 12-tak kg. Vjerojatno bi se snašla ali nadam se da neću morati.

I zanimljivo da ga zubi muče samo noću
Sinoć se tri puta budio u bolnom vrisku, a danju samo trpa sve što stigne u usta ali nit je loše volje niti ne jede, upravo suprotno!