Maca papucarica hvala za zagrljaj.
Nekako me najviše to boli zato jer budem po danu bezvezna pa imam osjećaj da ne pružam djeci dovoljno mame. Al proći će,mora valjda.
Mislila sam s prvim djetetom da sam "očvrsnula" jer je bila dosta temperamentno dijete,al ova mala mušica je Level expert kad je zahtjevnost u pitanju. S njime se izlazak u šetnju odjednom pretvara u "kaos",kolica nam izgube svaki smisao...o vrištanju u autu neću ni govoriti. Ne usudim se s njim ići dalje od par kilometara jer ponekad u autu ne prestaje plakati.
Ubrzo nas čekaju jaslice..to se bojim iti pomisliti šta nas čeka,a opet mislim da par mjeseci za bebu znači puno i možda ga budu veselile i druge stvari osim mame. Trudim se "dobro" ga nahraniti u toku dana i čak vidim i tu poveznicu,al mali mudrac najviše voli ciku tako da smo u 3mj guranja ad-a tek nedavno došli u fazu da imamo 1cijeli obrok. Wow...dojit ćemo do škole valjda..nadam se bar ne po noći.
Saf... Nebih rekla da fali mlijeka nama koje dojimo pa da se zato često bude,više je to nekakav raspored dojenja. Oni gucnu 20-30-50ml kako kada i tako polako jedu kroz noć. Pokušala sam dečku dati bocu po noći i ispostavilo se da nije on toliko gladan koliko je lijepo imati ciku u ustima. Sigurnost valjda. Mi mekada spavamo "prištekani" od 5-9 s tim da do 5h odradimo 3-7,8 buđenja. Al dobro je,šta je tu jesumrak saga se nastavlja

sumrak saga se nastavlja
Odgovori s citatom