Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Maco kako si postigla da ti mali sam zaspi?
    Moj vristi li ga vristi kad mu se spava a nema cice..
    Vise ni ruke ne pomazu..

Nego,kod nas je i dalje koma..pogotovo sad kad je imao virozu..nisam mu dala spavati dok temp.nisam.skinula pa je nervozan bio zbog toga,a kad je viroza prosla budi se svakih pola sata..
    Palo mi je napamet da mu je mozda vruce jer spava izmedu nas pod jorganom i stalno.se pokusava ptkriti..
    A frka me da spava otkriven..

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Maco kako si postigla da ti mali sam zaspi?
    Voljela bih da zaslugu za to mogu pripisati sebi i preporučiti neki svoj super način kako naučiti dijete da samo zaspi.
    Ali istina je da je on odlučio da je spreman i da mu nije više cica nužna da zaspi.

Sa kojih 9 i po mjeseci je počeo povremeno, pa sve češće navečer ne zaspati cicajući, nego nakon cicanja tražiti da ga malo pronosam po sobi dok ne zaspi i onda spustim u krevetić. Super!
    E, onda je počeo to isto tražiti i po noći kad se probudi.
    Obzirom na konfiguraciju spavaće sobe, mrak, moju pospanost i njegovu težinu shvatila sam da će to jednu noć završiti tako da ću pasti s kreveta sa njim u naručju i da je to dugoročno neodrživo.
    A kad već može zaspati (brzo) na mom ramenu bez cice, onda će moći i na krevetiću uz mene.
    Pa sam probala vjerujući da će pokušaj završiti vrištanjem i da ću odustati.
    Ali nije vrištao ni plakao, nego protestirao očekujući tretman na koji je navikao.
    Ja sam ležala uz njega (glumila ogradu na krevetiću) a on se verao po meni i balio me i zaspao za 10 minuta.
    Drugu večer je zaspao za 15 minuta, a treću za manje od 5 i probudio se samo jednom
    Cijelo to vrijeme sam mu i dalje davala cicu za noćna buđenja, a tek nakon par noći sa 1-2 buđenja sam skužila da je oko 5 sati nakon što zaspi gladan, a da eventualna buđenja između može zaspati ako mu pružim ruku i malo prošuškam.

Sad zaspi tako da nakon večernjeg rituala legnem na krevet tik uz njegov krevetić, pružim mu ruku kroz ogradicu, pogrebem po plahti i on se spusti do moje ruke, tepam mu neku našu nabrajalicu, on se malo vrti i namješta i zaspi većinom za 5-10 min. Budi se 1-3 puta.

Čitala sam da neka djeca počnu bolje spavati kad prohodaju. Kod nas se to sve događalo istovremeno kad i prohodavanje, a ima li veze nemam pojma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •