Oo da... moje prvo dijete, nespavac na kvadrat... ocekuj da nakon razvojih faza ide po noci show. Npr kad propuze, dize na noge ili prohoda- pa sve to krene ciniti i usred noci. Blazeno je kad se probudi-pojede-zaspe. Belaj je ako se razbudi. Ne pamtim kako je bio povratak na posao, mislim da je bilo sve ok, osim u dane kad je bio bolestan. Onda gledas da se oni bar naspavaju, dok ti bdijes.
Imam srecu sto je drugo dijete dobra spavacica. Ona zna po noci ili u rano jutro biti budna i igrat se sa zveckom dok mi spavamo. Onda uhvati mene za uho i zaspe i ona. Ovo ne pisem da vam vadim mast vec da vam kazem da ima nadea sve sam isto s njih dvoje radila, samo su drugaciji tipovi beba. Sin zahtjevan, nezadovoljan i kmezav i danas s 4 god, a ona uvijek nasmijesena di god bila.
Sin je s 18 mj kad smo prestali dojiti poceo spavati cijelu noc i od tad spava ko tenk.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

a sve sam isto s njih dvoje radila, samo su drugaciji tipovi beba. Sin zahtjevan, nezadovoljan i kmezav i danas s 4 god, a ona uvijek nasmijesena di god bila.
Odgovori s citatom